Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Световната банка писа шестица на Бургас

Световната банка писа шестица на Бургас

Постоянният представител на Световната Банка в България - г-н Тони Томпсън, представителят на Европейската комисия в София - г-н Огнян Златев, както и представители на Министерството на труда и социалната политика писаха пълна шестица на Бургас в прилагане на най-съвременни и устойчиви модели в грижата за деца в риск и деца със специфични потребности.

Постоянният представител на Световната Банка в България - г-н Тони Томпсън, представителят на Европейската комисия в София - г-н Огнян Златев, както и представители на Министерството на труда и социалната политика писаха пълна шестица на Бургас в прилагане на най-съвременни и устойчиви модели  в грижата за деца в риск и деца със специфични потребности.

Официалната делегация посети Общностния център "Надежда" в комплекс "Меден рудник". Тук те се запознаха със стартиралите дейности по проект "Общностен център за ранно детско развитие и родителска подкрепа "Надежда". 

"В Бургас сме се фокусирали върху грижата за децата. Много съм щастлива, че тази политика се споделя от всички специалисти и партньорски организации, с които работим. Изключително сме благодарни на нашите колеги от Министерството на социалната политика за всички напътствия и неизменна подкрепа. Вярвам, че успешното ни партньорство ще продължи да се развива и занапред", каза в приветствието си зам. - кметът Йорданка Ананиева.

Веднага след това гостите имаха възможност да видят нагледно работата в специализираните кабинети  - логопедичен, лекарски, както и възможностите за спорт и развлечение в детското заведение. 

"Общностен център за ранно детско развитие и родителска подкрепа  "Надежда" дава възможност да се види целия спектър социални услуги, които се предоставят в България. Това е най-добре изпълненият проект за социално включване, финансиран от Световната банка тук", заяви Тони Томпсън.На срещата присъстваха още г-н Илиян Саралиев - началник на отдел "Програми за социално включване" в МТСП, управители на центрове и услуги на територията на община Бургас и др.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега