Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Световната шампионка по шахмат Нургюл Салимова идва в Бургас

Световната шампионка по шахмат Нургюл Салимова идва в Бургас

Канят се всички граждани и гости на града да се включат в благотворителния сеанс и да се изправят лице в лице с талант от световен ранг.

Нургюл Салимова - най-младата шампионка на България за жени за всички времена, пристига в Бургас за участие в благотворителен шахматен сеанс. Събитието се организира от Фондация „Шанс за децата и природата на България“ и ще се проведе тази събота, 26 ноември от 16.00 часа в конферетната зала на хотел "България". Каузата на събитето е събирането на средства за изграждане на символ на талантливите деца на града.

Любителите на интелигентната игра ще имат две възможности - да играят срещу световната ни шампионка, като входът с право на игра е 100 лв., или да бъдат гост-наблюдатели, като входът без право на игра е 50 лв. А, който няма възможност да се включи в деня на събитието, може да стане спонсор и да подкрепи каузата чрез дарение през онлайн платформата на събитието: https://events.forbgkids.org/

Благотворителната инициатива ще се проведе под егидата на кмета на Община Бургас Димитър Николов, със съдействието на хотел "България" и Digihub - партньори на организаторите.

Канят се всички граждани и гости на града да се включат в благотворителния сеанс и да се изправят лице в лице с талант от световен ранг.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега