Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Световни вицешампиони гостуваха на поморийския кмет

Световни вицешампиони гостуваха на поморийския кмет

Топ състезателите по спортни танци Антоанета Попова и Антон Беляев гостуваха в кабинета на кмета Иван Алексиев заедно с треньора на КСТ „Поморие” Никола Абрашев. Елитните състезатели са в града ни по покана на поморийския спортен клуб и по време на престоя си ще бъдат помощник-треньори на децата, допринасяйки за тяхната добра мотивация и спортен дух.

Топ състезателите поспортни танци Антоанета Попова и Антон Беляев гостуваха в кабинета на кметаИван Алексиев заедно с треньора на КСТ „Поморие” Никола Абрашев. Елитните състезателиса в града ни по покана на поморийския спортен клуб и по време на престоя си щебъдат помощник-треньори на децата, допринасяйки за тяхната добра мотивация испортен дух.

Съвместните тренировки ще спомогнат за безупречното представяне напоморийските състезатели при предстоящото им участие в Кавала, Гърция.Българо-украинскатадвойка е носител на десетки международни награди, но сред най-ценнитепостижения в състезателната им кариера до момента са: световната вицешампионска титла, бронзов медал от световните танцовиигри и първите места на азиатския и северноамериканския шампионат. Не напоследно място, двойката е седемкратен шампион на Канада, а тази годинаАнтоанета Попова бе определена за първата „Мис България в Канада”. 

В хода на разговора скмета Иван Алексиев и зам.-кмета Илия Джингов, шампионите си припомниха, чепървото им представяне като новосформирана двойка е било именно в Поморие.Антоанета Попова и Антон Беляев признаха, че са изключително впечатлени ототличното взаимодействие между Общината и КСТ „Поморие” и заявиха готовност дасъдействат за бъдещото развитие на този спорт в града ни.

В края на срещатаКметът пожела още много шампионски титли и благодари на гостите за подкрепата,която оказват на децата в КСТ „Поморие”. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега