Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Свлачището на с.Босна е укрепено

Рехабилитират пътя за Малко Търново
Свлачището на с.Босна е укрепено

Свлачището на с.Босна е укрепено и вече тече реконструкцията на пътя за Малко Търново. Средата на месец ноември, тази година приключва и ремонтът на моста край село Писменово, община Приморско.

Областният управител Константин Гребенаров и директорът на Областно пътно управление – Бургас Митко Порязов инспектираха ремонтните дейности на основните пътни обекти на територията на област Бургас.   Обект на проверката бяха пътен възел Бургас – Созопол – Средец ( т.нар. Детелина), надлез „Владимир Павлов”, пътя Бургас - Средец, както и мостът на село Писменово, община Приморско.

Проверени бяха  още и пътят за Малко Търново, както и укрепването на свлачището след село Босна, по същия път. Вторият етап от проекта за изграждане на кръстовището Бургас – Созопол – Средец включва изграждане на надлез, който ще мине над кръговото кръстовище и по него ще се движи трафикът за и от Южното Черноморие, без да се смесва с този от и за най-големия комплекс в Бургас  „Меден рудник".

Проектът трябва да бъде завършен през юни 2012 г. От фирмата изпълнител увериха Гребенаров, че ще увеличат броя на машините, за да се вмъкнат в посочения срок. Свлачището на с.Босна е укрепено и вече тече реконструкцията на пътя за Малко Търново. Средата на месец ноември, тази година приключва и ремонтът на моста край село Писменово, община Приморско.

 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега