Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

СЗО: Съсредоточени сме изцяло върху спасяването на животи

СЗО: Съсредоточени сме изцяло върху спасяването на животи

Световната здравна организация /СЗО/ е съсредоточена само върху спасяването на човешки животи и прекратяване на пандемията от Covid-19. Това заяви шефът на организацията, след като президентът на САЩ обяви, че замразява субсидиите за СЗО, предават световните агенции.

Световната здравна организация /СЗО/ е съсредоточена само върху спасяването на човешки животи и прекратяване на пандемията от Covid-19. Това заяви шефът на организацията, след като президентът на САЩ обяви, че замразява субсидиите за СЗО, предават световните агенции.

„Няма време за губене. Единственият фокус на СЗО е върху работа в служба на всички хора за спасяване на животи и спиране на пандемията“, заяви генералният директор Тедрос Аданом Гебрейесус в Туитър по повод решението на Тръмп. 

Междувременно пандемията от новия коронавирус е взела най-малко 126 898 жертви в света от появата му през декември в Китай до днес. От началото на епидемията са официално установени над 2 001 200 случаи на зараза в 193 държави и територии. Броят на диагностицираните обаче е само част от реалното число на заразените, тъй като много държави провеждат тестове само на хора, които се налага да бъдат настанени в болница, отбелязва Франс прес. Най-малко 428 100 човека към днешна дата са смятани за оздравели.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега