Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тайсън Фюри защити пояса след зрелищен бой с Дионтей Уайлдър /видео/

Тайсън Фюри защити пояса след зрелищен бой с Дионтей Уайлдър /видео/

След триумфа шампионът в типичния си стил запя и предизвика усмивките сред феновете

Тайсън Фюри защити световната си титла в тежка категория при третия си сблъсък с Дионтей Уайлдър. Двамата направиха страхотно шоу пред 15 хиляди зрители в Лас Вегас, САЩ.Битката предложи цели пет нокдауна и продължи 11 рунда.Поясът на Световния боксов съвет (WCB) остава в ръцете на Фюри, който нокаутира за втори път другия от големите бойци в „кралската дивизия“, а първата им среща завърши наравано. След триумфа шампионът в типичния си стил запя и предизвика усмивките сред феновете.

35-годишният Уайлдър започна по-активно в първите два рунда, в които Фюри беше предпазлив, но "Циганския крал" избухна в края на третия рунд и свали Уайлдър в нокдаун, след което се опита да приключи мача, но рундът свърши. "Бронзовия бомбардировач" изглеждаше в тежко положение в четвъртия рунд, но демонстрира, че има най-тежките удари в дивизията и с изненадваща атака свали Фюри на земята, а малко след това го направи отново.

Британецът дочака края на гонга и постепенно се стабилизира, като от шестия рунд нататък доминираше. В десетия рунд Уайлдър отново падна в нокдаун, но се изправи. В 11-ия рунд той вече нямаше сили да се защитава и понесе поредица от тежки удари, като един от тях го прати на земята и сложи край на мача.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега