Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Таксиметров шофьор заряза пияни клиенти в "Меден рудник"

Таксиметров шофьор заряза пияни клиенти в "Меден рудник"

Таксиметров шофьор заряза пияни клиенти в "Меден рудник", съобщават от полицията. На 26.12.т.г. около 03.50 ч. в Четвърто Районно управление - Бургас е получено съобщение за това, че в района пред бл. 107 в ж.к. «Меден Рудник», таксиметров водач изоставил автомобила си заедно с клиентите.

Таксиметров шофьор заряза пияни клиенти в "Меден рудник", съобщават от полицията. На26.12.т.г. около 03.50 ч. в Четвърто Районно управление - Бургас е полученосъобщение за това, че в района пред бл. 107 в ж.к. «Меден Рудник», таксиметровводач изоставил автомобила си заедно с клиентите.

Отишлите на място полицейскислужители открили по средата на пътното платно таксиметров лек автомобил «ФордФокус», с бургаска регистрация, в близост до който били мъж във видимо нетрезвосъстояние и жена. Установено е, че това са 39-годишен бургазлия и живеещата насемейни начала с него 36-годишна бургазлийка, които били на гости в дома натехни познати, за да отбележат Коледните празници.

Мъжът употребил голямоколичество алкохол, след което решил да се прибира. При качването си в таксито междунего и таксиметровия водач възникнал спор, в резултат на който шофьорът спрял,излязъл от таксито и си тръгнал. Докато полицейските служители изясняваливъзникналата ситуация, бургазлията се държал агресивно и заплашително, обиждалги и се опитвал да ги удари, което наложило задържането му с помощни средства /белезници/.

По време на задържането на място пристигнал втори таксиметровавтомобил, с който 26-годишният водач на първото такси се върнал и обяснил, че уплашенот пияния бургазлия /който бил много агресивен към него и го заплашвал/, изоставилавтомобила си с клиентите. При вкарването на бургазлията в полицейската кола,той ритал по вратите и седалките, като продължавал да буйства. Задържан е засрок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега