Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тен Хаг приветства първия официално признат фен клуб на Манчестър Юнайтед у нас

Тен Хаг приветства първия официално признат фен клуб на Манчестър Юнайтед у нас

Лично мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг приветства първия официално признат за новия сезон български фен клуб на „Червените дяволи“.

Лично мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг приветства първия официално признат за новия сезон български фен клуб на „Червените дяволи“. 

„Добре дошли в нашето голямо семейство. Щастливи сме, че сте част от официалния фенклуб на привържениците на Манчестър Юнайтед и се надяваме да се наслаждаваме в подкрепата към отбора. Изключително много оценяваме подкрепата на членовете на вашия клуб“, написа нидерландският специалист Тен Хаг в специално писмо към членовете на българския фенклуб. 

Високите си амбиции не крият и от официално признатия клуб Red Devils Bulgaria. И открехват вратата за част от плановете си за идните седмици и месеци.„Нашият фен клуб е най-бързият и лесен начин да се сдобиете с билети за мачовете на любимия отбор. Включително и дербита с много история като Юнайтед - Ливърпул, Юнайтед - Сити и Юнайтед - Арсенал. Нашата цел е да създадем една голяма общност от фенове на най-великия английски клуб в цялата страна. Стотици вече присъстваха на общите ни сбирки за мачовете с Барселона от Лига Европа, финала за купата на Лигата и полуфинала за ФА къп. Планираме това да се превърне в традиция, а съвсем скоро сме подготвили страхотна изненада за всички фенове. Първият куиз изцяло за Манчестър Юнайтед, който ще се проведе на 3 юни в София преди финала за ФА къп. Red Devils Bulgaria ще организира и футболни турнири, а за в бъдеще смятаме да доведем в България едни от най-големите легенди на Манчестър Юнайтед”.

Научете как да станете член на Red Devils Bulgaria! 
С Red Devils Bulgaria може да се свържете и на следния email: reddevilsbulgaria@gmail.com. 
Лице за контакт: Стоян Стоянов 


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега