Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тежка катастрофа с националния отбор по футбол в Грузия

Тежка катастрофа с националния отбор по футбол в Грузия

Инцидентът станал напът от аерогарата към хотела на "лъвовете".

Тежка катастрофа претърпя националният отбор на България по футбол след приземяването на самолета, с който те пристигнаха на грузинска земя,съобщава Nova.  Сериозно пострадал е халфът Тодор Неделев, който е в болница. 

След сблъсъка той е бил транспортиран до местна болница, където в момента преминава обстойни изследвания, съобщиха от Българския футболен съюз. Спътниците му са невредими, но са в шок. 

Инцидентът станал напът от аерогарата към хотела на "лъвовете" в столицата Тбилиси. Националите били разделени в два по-малки автобуса според изискванията на УЕФА и се движели с полицейски ескорт. 

Шофьорът на едното от превозните средства се движел с висока скорост по мокра настилка. Той изгубил контрол заради спрял внезапно пред него автомобил. В него - странично и от задната  лява страна, се врязал вторият автобус. 

Новината бе потвърдена и на официалния сайт на БФС. 

"Българският национален отбор претърпя тежък пътно-транспортен инцидент след пристигането в Тбилиси. На път към хотела на тима шофьорът на първия от двата автобуса, превозващи състава ни, загуби контрол върху управлението на возилото, в следствие на което предизвика тежка катастрофа. След сблъсъка Тодор Неделев бе транспортиран до местна болница, където в момента преминава обстойни изследвания. Всички останали членове на отбора и щаба на българския национален отбор са добре", съобщават от Футболния съюз.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега