Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тишев и Зафиров гласуваха за справедлива България и социална Европа (Обновена)

Мосинов: Трябва да гласуваме за обикновения бургазлия
Тишев и Зафиров гласуваха за справедлива България и социална Европа (Обновена)

Кандидатът за евродепутат от листата на Коалиция за България Николай Тишев гласува в секция №160, разположена в училище "Константин Преславски" в бургаския комплекс "Славейков", където дойде със семейството си.

Кандидатът за евродепутат от листата на Коалиция за България Николай Тишев гласува в секция №160, разположена в училище "Константин Преславски" в бургаския комплекс "Славейков", където дойде със семейството си.      

„Гласувах за една по-социална Европа, с по-голяма справедливост, с по-голям социален ангажимент към всички граждани на Европейския съюз. А не както беше през последните десет години – Европа, която се грижеше повече за бакните и големите корпорации. Гласувах за това, България да върви по същия път, по който върви през последните дванадесет месеца. А именно пътя, по който я води правителството на Пламен Орешарски – по-високи доходи, по-високи пенсии, по-високи социални придобивки, реиндустриализация, по пътя на развитието “, каза Николай Тишев пред представители на медиите.      

Народният представител от ПГ на Коалиция за България Атанас Зафиров заяви след като упражни правото си на глас в бургаския квартал Сарафово: „Гласувах за справедлива България и социална Европа! Гласувах, за да изпратим в Европейския парламент най-достойните представители на страната ни. Такива, от които да не се срамуваме. “Зафиров дойде в избирателната секция, придружен от три годишната си дъщеричка Александра".

След колегите си, правото си на глас упражни и председателят на Общински съвет на БСП – Бургас Евгениий Мосинов. Той гласува в сградата на ОУ „П.К. Яворов“ в Бургас.

След като пусна бюлетината с вота си в урната, лидерът на социалистите в морския град обясни своя вот: „Най-лесно е да използвам клишето - че гласувам за по-големи перспективи за Бургас, за повече европейски инвестиции, за повече правила, за по-голяма прозрачност в управлението и за повече млади хора в политиката. Но всъщност трябва да гласуваме за това, обикновения бургазлия, обикновения човек, който живее в България да се чувства по-добре. За по-стабилно социално положение.“

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега