Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Топ специалист от Стара Загора поема Клиниката по хирургия на УМБАЛ "Дева Мария"

Топ специалист от Стара Загора поема Клиниката по хирургия на УМБАЛ "Дева Мария"

Д-р Анчо Димитров ще преглежда в университетска болница „Дева Мария“ всеки вторник и четвъртък. За повече информация и запазване на час- 056 89 62 62.

Легендата в хирургията в Стара Загора д-р Анчо Димитров е новият началник на Клиниката по хирургия в университетска болница „Дева Мария“ в Бургас. Той идва с напълно обновен екип от специалисти и с амбициозната задача да развие онкологичната хирургия в града.

Д-р Анчо Димитров е специалист по коремна и ендокринна хирургия с повече от 40 години опит. 20 години е начело на  Първа Хирургия в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ в Стара Загора. Има интереси в сферата на щитовидната жлеза, млечна жлеза, както и в цялата коремна хирургия. Под негово ръководство са работили десетки хирурзи, които и днес го определят като учителят, от когото са научили всичко.

„Името на д-р Анчо Димитров в медицинските среди говори достатъчно и няма нужда от коментар. За нас е изключителен успех, че го привлякохме в Бургас и заедно с екипа, който той събра, напълно обновяваме лицето на клиниката ни по хирургия. Имаме амбициозна програма за развитието на онкологията и в частност онкохирургията в града и вече сме готови да я представим пред бургазлии.“ коментира управителят на университетска болница „Дева Мария“- д-р Христо Якимов. 

Обновяването на хирургичния корпус в УМБАЛ „Дева Мария“ тече от няколко месеца, за да отговори на стандартите, заложени в плана за разширяване на болницата. Широкото разпространение на онкологични заболявания в региона фокусира усилията в изграждане на цялостна концепция, която да отговори на нуждите на пациентите. Със завършване на обновяването и разширяването си, университетска болница „Дева Мария“ ще предоставя пълен спектър от услуги в областта на онкологията- от навременна диагностика, през изготвяне на лечебен план и прилагане на хирургия във всичките ѝ разновидности, до съвременна химиотерапия и нуклеарна медицина. 

Организирането на екип от онкохирурзи под ръководството на д-р Анчо Димитров е поредна стъпка в комплексната програма за борба с рака, по която болницата работи вече няколко години.

Д-р Анчо Димитров ще преглежда в университетска болница „Дева Мария“ всеки вторник и четвъртък. За повече информация и запазване на час- 056 89 62 62. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега