Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Топстилисти ваят филмови прически в Летния театър на Бургас тази събота

Топстилисти ваят филмови прически в Летния театър на Бургас тази събота

Романтиката на кинохита „Титаник”, еротиката на филма „Девет седмици и половина” и страстта на лентата „Усещане за жена” ще се слеят по уникален начин в модния мултимедиен спектакъл „Прическата и градът” на 15 юни, събота, в Летния театър на Бургас.

Романтикатана кинохита „Титаник”, еротиката на филма „Девет седмици и половина” и страсттана лентата „Усещане за жена” ще се слеят по уникален начин в модния мултимедиенспектакъл „Прическата и градът” на 15 юни, събота, в Летния театър на Бургас.

Вграндиозното си шоу италианският стилист Саверио Палма, заедно със своитебългарски колеги, е заложил на атрактивни импровизации и върху най-вълнуващитемоменти от легендарните холивудски заглавия „Любовна история”, „Хубава жена”, „Бодигард”,„Сабрина”, „Кръстникът”. Една от музите за участниците е София Лорен, издадохаорганизаторите.Входът есвободен, началото е в 20,30 часа. 

Всеки оттворците ще представи своята идея за булчинска и вечерна прически, вдъхновен отразтърсващите любовни сцени. С този нестандартен подход топкоафьорът от МиланоСаверио Палма и 14-те български фризьори от националната модна група „Christian Of Roma” ще потопят зрителите в атмосфератаи епохата на култовите филми. Докато на огромен екран текат емблематични за всякоот заглавията кадри, моделите на фризьорите ще дефилират на сцената със същитепрически, грим и облекла като тези на героите от увековечената чрез камераталюбовна история.

Самият Саверио Палма ще претвори тематично визията накралицата на красотата от конкурса „Мис България 2012” Габриела Василева.В 2-часовиятематичен спектакъл „Прическата и градът” ще участват над70 стилисти и модели. Събитието не е само за професионалните фризьори, аи за ценителите на красотата във всичките й форми, уточниха организаторите,които са поканили на събитието елита на Бургас. 

Гологлавиятв момента шоумен Димитър Рачков ще се появи в Летния театър с цветна прическа встила на диско групата от 80-те години на миналия век „Бони М”. Предсъгражданите си от Бургас комикът ще се превъплъти в своя екранен образ на ЖороБекъма и ще се впусне в лудешки танц, имитирайки Боби Михайлов.Попфолкпевицата Андреа ще бъде водещ на модния шоу-спектакъл.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега