Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Този уикенд в Бургас - незабравими спомени с Burgas Summer Live и Solar Island

Този уикенд в Бургас - незабравими спомени с Burgas Summer Live и Solar Island

Тази седмица присъствието ще е звездно, защото морският град ще е домакин на мащабен концерт.

Август изтича с бързината на пясък между пръстите, но Бургас се готви за поредния незабравим уикенд. Събитията ще са много, локациите – любими, а настроението – максимално лятно. Тази седмица присъствието ще е звездно, защото морският град ще е домакин на мащабен концерт.

Две от актуалните световни инди рок банди – Franz Ferdinand и Nothing But Thievеs – идват за своите първи концерти в България на 11 август (петък). Събитието е част от поредицата на Fest Team BURGAS, наречена SUMMER LIVE, която се провежда на Морска гара, в партньорство с Културно-масова дейност и с подкрепата на Община Бургас. На сцената ще се качи и обичаната българска банда Hayes & Y.

Билети за събитието вече можете да откриете и в Туристически информационен център – Часовника, както и на Магазия 1. На един клик разстояние е и events.gotoburgas.com с онлайн продажба. Можете да закупите пропуск за събитието и от ТУК, в магазини На Тъмно. Повече информация ТУК

Ето и какво да очакваме в петък:

17:00 | Вратите се отварят

18:00 | Hayes & Y

19:30 | Nothing But Thieves

21:30 | Franz Ferdinand

Ако искате да сте част от парти без аналог – тогава изберете Solar Island! Остров Света Анастасия ще събере на едно място едни от най-добрите диджеи от световната клубна сцена. Преди броени дни организаторите от Yalta Club обявиха, че всички събития от поредицата Solar Island за периодa 11-13 август се пренасят на любимия остров. Очаква ви 48-часово парти, което ще изпълни желанията и на най-взискателните меломани. 

Ето я и новата 48-часова програма за SOLAR Island:

11.08 - Diplo b2b Seth Troxler (night)

12.08 - Victor Calderone (day/night)

12.08 Denis Horvat (night)

13.08 - Dubfire (day)

Билетите за събитията важат без презаверка и ще са ограничени, те могат да бъдат закупени от мрежата Ивентим, ОМV и YALTA CLUB. На страниците на Yalta club и Остров Света Анастасия във Фейсбук ще бъде публикувана допълнителна информация и разписание за корабите, които ще транспортират до и от острова по време на целия уикенд.

Междувременно, отново на 11 август, на остров Света Анастасия почитателите на хубавата българска музика няма да останат разочаровани. Един от най-ярките дуети на българската музикална сцена ви кани на концерт под звездите. Заки и Боби ат „Авеню“ ще изпълнят и песни от новия си проект и ще оставят незабравим летен спомен за публиката на Острова!

Билети можете да закупите:

- В туристически информационен център - Часовника

- В туристически информационен център - Магазия 1, Пристанище Бургас

- Events.gotoburgas.com - bit.ly/3ND10JH

- Grabo.bg

Почитателите на джаза също няма да останат разочаровани – десетото издание на „Джаз в Бургас“ се завръща тази седмица в Експозиционен център „Флора“. На 11 август, петък, ще се насладим на формация EVDN, а след тях на сцената ще изгрее неповторимият талант на Камелия Тодорова. В събота ще се лее джаз с Камен Кацата и Сточна гара, както и с Jean-Yves Candela Trio. Всички събития в рамките на музикалния фест са с начален час 20.00 ч.

Вълнуващи срещи на читатели и автори, представяне на най-новите книжни заглавия и море от книги, красиво подредени по щандовете на български издателства. Това и още много други приятни емоции ще натрупат всички посетители на изложението „С книга на плажа“, което ще се проведе от 9 до 13 август. Превърнало се в традиция и малък празник за четящите, събитието посреща любителите на книгите на алеята срещу Експоцентър „Флора“.

Със сигурност едно от очакваните събития в рамките на изложението ще бъде „Времеубежище у нас и по света“ с Георги Господинов - среща - разговор с писателя, носител на International Booker Prize 2023. Това ще се случи на 11 август, от 19.00 ч., на откритата сцена на „Флора“.

Допълнителна информация за програмата ще откриете в събитието във Фейсбук.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега