Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Tри дни до края на конкурса "Kоледни спомени с "PoligrafF""

Tри дни до края на конкурса "Kоледни спомени с "PoligrafF""

Коледа е и Дядо Коледа остави в редакцията ни куп изненади за тези от вас, който участват във фотоконкурса ни.

Коледа е и Дядо Коледа остави в редакцията ни куп изненади за тези от вас, който участват във фотоконкурса ни. Задължително условие е снимките да носят в себе си коледния дух, без него не се приемат :)! Побързайте защото крайният срок наближава! 

Конкурсът „Коледни спомени с „PoligrafF”” e разделен в три категории:

В категория „Моите първи коледни спомени” можете да участвате със снимки на вашите деца. На снимката може да присъстват само бебчетата и/или по-големи деца, но се приемат и фотоси с млади семейства и техните съкровища! Наградата в тази категория са 3 специални семейни фотосесии дело на известния бургаски фотограф Калоян Спасов.

В категория „Семейни коледни спомени” може да участвате със снимки, на които присъства цялото семейство, с романтични или забавни коледни фотоси. Тази категория е за всички влюбени двойки, без значение от тяхната възраст! Наградата в категорията са 3 куверта за вечеря за двама в четиризвездния ресторант на хотел „Мираж”, град Бургас.

Последната трета категория, носи името „Нашата фирмена Коледа”. Тук право на участие имат всички фирми на територията на страната. Три от тях ще спечелят по 1 месец безплатна банер-реклама в информационен сайт „PoligrafF”, както и безплатен ВИП фирмен профил за цяла година! Приемат се снимки на коледни партита и въобще всякакви коледни снимки свързани с фирмата и служителите й.

Ако наградите са ви заинтригували и се питате как да участвате, ето и условията:

1.      Харесайте ни във Фейсбук!

2.      След като сте харесали страницата, поставете своята снимка на стената, като не забравяте да напишете имената си и категорията, в която участвате!  

Допълнителни условия:

1.      Един Фейсбук профил може да участва само с една снимка и само в една от категориите!

2.     Участвайте с реални профили, за да си получите наградите след това, тъй като те ще бъдат предоставяни, чрез сверка на имената в социалната мрежа и в личната карта!

3.      Ако участвате в третата категория и нямате фирмен профил в социалната мрежа, участвайте с реален профил като под снимката освен имената си и категорията, напишете и фирмата, чийто представител сте!

4.      Победителите ще бъдат избрани от жури, а не чрез харесвания в социалната мрежа!

5.      Снимки на голи деца и възрастни няма да бъдат публикувани и ако такива биват поставени в социалната мрежа, ще са изтривани от администраторите на страницата!  

6.      Конкурсът започва от 28.11.2011 година и завършва на 28.12.2011 година.

7.      Победителите ще бъдат обявени до 7-ми януари 2012 година! С тях ще се свържем чрез Фейсбук, за да обясним кога и къде могат да получат наградите си!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега