Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Три дни за ведомствените бензиностанции да декларират наличните си съдове

Три дни за ведомствените бензиностанции да декларират наличните си съдове

Още три дни остават, в които всички ведомствени бензиностанции (както и всички задължени лица по чл.118, ал.8 от ЗДДС) трябва да подадат в НАП данни за наличните съдове или съоръжения за съхранение и зареждане с течни горива, с които разполагат.

Още три дни остават, в които всичкиведомствени бензиностанции (както и всички задължени лица по чл.118, ал.8 отЗДДС) трябва да подадат в НАП данни за наличните съдове или съоръжения засъхранение и зареждане с течни горива, с които разполагат.

Според последнитепромени в Наредба Н-18 за регистриране и отчитанена продажби в търговските обекти чрез фискални устройства, срокът заизпращането на тази информация изтича на 9 март.

Изискванията на наредбата са задълженителица да изпратят данните по електронен път, подписани с електронен подпис, чрезПортала за е-услуги на приходната агенция. Собственицитена бензиностанциите трябва да подадат данни за всеки от съдовете и съоръжениятаза зареждане на гориво, с които разполагат, обема, вместимостта на съда, видана горивото, което се зарежда, предназначението му, регистрационен номер настопанисваната мобилна цистерна, общото изразходвано гориво през миналатагодина и др. данни.

До този момент данни в НАП саподали 1800 задължени лица, които са декларирали 3250 съдове или съоръжения. 2089от съдовете са предназначени за зареждане на машини, а 699 – за превознисредства.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега