Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Три пожара в Бургаско от началото на декември

Три пожара в Бургаско от началото на декември

Ппожар горя в цех за производство на мебели, разположен в района на 5-ти км.

За три пожара от началото на декември на територията на Бургаска област , съобщават от ОДМВР Бургас.

На 01.12. т.г. около 22.23 ч. в Районно управление – Поморие е получено съобщение за пожар, възникнал в складова база "Бутед" АД, разположена на поморийската улица "Княз Борис I". Към мястото на инцидента незабавно са се отправили екипи огнеборци от РСПБЗН - Поморие и Несебър, които съвместно извършили пожарогасителни действия. 

Установено е, че от задната част на складовата база с приблизителна площ от около 1 600 кв.м. в различни складови помещения, отдавани под наем, се възпламенили различни по вид предмети. Огънят се насочил в източна посока по цялата широчина на обекта, като освен стените е обхваната и част от покривната конструкция на сградата, изградена от метал и етернит. От пожара са засегнати : маси, пейки, пожарогасители и резервни части. При извършения оглед не са установени следи от умишлен палеж. 

Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.           

На 02.12. т.г. около 13.10 ч. в Районно управление - Средец е получено съобщение за горяща постройка / складово помещение заедно с  магазин за домашни потреби с обща площ около 80 кв.м/, разположена на ул.,"Никола Попов" №51 в Средец. Собственик на постройката е 77-годишен мъж от града. 

Огънят е потушен от три противопожарни автомобила и десет огнеборци. От пожара напълно изгоряла е стоката, намираща се в магазина. По данни на собственика вероятна причина за пожара е неизправна електрическа система. 

Точната стойност на нанесените от инцидента щети е в процес на уточняване. Работата по случая продължава.           

На 03.12. т.г. около 07.45 ч. в Пето Районно управление - Бургас е получено съобщение за пожар, възникнал в цех за производство на мебели, разположен на 5-ти км., собственост на 50-годишен бургазлия. По първоначални данни огънят възникнал вследствие на късо съединение в ел. инсталацията. 

Пожарът е потушен от три противопожарни автомобила и десет огнеборци, като изцяло изгорели са машини за проектиране и производство на мебели, както и дървен материал, складиран в цеха. 

Изгоряла е покривната конструкция, като е частично засегнат и покрива на намиращ се в близо автосервиз. Работата по случая продължава. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега