Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Трифонов: Петков е участвал в разговори с чужди дипломати с една цел - национално предателство

Трифонов: Петков е участвал в разговори с чужди дипломати с една цел - национално предателство

"В тази позорна редакция Кирил Петков и Весела Чернева са предвидили отстъпки по отношение на правата на българите в Северна Македония, както и отстъпки по българската позиция за т.нар. „македонски език“", коментира лидерът на "Има такъв народ".

Лидерът на ИТН Слави Трифонов обвини премиерът Кирил Петков в национално предателство. Поводът - казусът с позицията на България по присъединяването на Северна Македония към Европейския Съюз. 

"Днес имаше заседание на Народното събрание. На него лъсна голата истина. Истината, че министър-председателят на България е участвал активно в разговори с чужди дипломати с една единствена цел – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО. ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! Обещавал е да вдигнем ветото над Република Северна Македония за започване на преговори за влизане в Европейския съюз до края на председателството на Франция през месец юни. При това - без Северна Македония да е изпълнила българските условия", написа в социалната мрежа "Фейсбук" Трифонов. 

"Нещо повече – чрез своя паралелен „външен министър“ Весела Чернева, е била изготвена рамкова позиция-проект, която ревизира българската национална позиция. В тази позорна редакция Кирил Петков и Весела Чернева са предвидили отстъпки по отношение на правата на българите в Северна Македония, както и отстъпки по българската позиция за т.нар. „македонски език“. Днес стана ясно защо напуснах коалицията и изтеглих министрите на „Има такъв народ“. Говорете ми пак за БНБ, за МРРБ, за „Капитан Андреево“ и за още куп лъжи, за които се сетите.Това е истината - аз не мога да участвам в национално предателство. Честит Видовден", завършва поста си Трифонов. 

Днес имаше заседание на Народното събрание.На него лъсна голата истина.Истината, че министър-председателят на България...

Публикувахте от Слави Т. Трифонов в Сряда, 15 юни 2022 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега