Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Трифонов: Радев няма нищо общо с референдума за президентска република

ИТН няма да се коалира с никого за предстоящия вот
Трифонов: Радев няма нищо общо с референдума за президентска република

"Аз смятам, че промяната в резултатите на ИТН е свързана с неудовлетворени очаквания на хората към нас", заяви той и обясни, че една от причината е факта, че "Има такъв народ" не са успели да съставят правителство. "Хората явно са разочаровани."

Референдумът за смяна на политическото управление е наша отдавнашна идея, която касае нашата представа за мажоритарни избори. Президентът няма нищо общо с тази наша идея. Това заяви на пресконференция лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов. По време на събитието от ИТН цитираха проучване, според което 87% от хората в България не вярват в Народното събрание, 2/3 не вярват в Министерски съвет и прокуратурата. Противоположно на това - висок кредит на доверие има към президента. 63% от хоарата у нас са доволни от работата му, а 45% искат разшипряване на президентските правомощия.53% от българския народ подкрепя референдума, според изнесените данни.На въпрос ще се коалират ли с някоя партия на предстоящите избори, Трифонов заяви, че ИТН няма да участват в коалиция. 

"Ако влезем в следващ парламент, ще направим всичко възможно той да бъде работещ този път", допълни лидерът на партията.Според него причината ИТН да има отлив на гласове, отишли към ПП, е заради “историята и харизмата” на Кирил Петков и Асен Василев и заради “анти-ГЕРБ позицията, която те заеха”. 

Попитан за скандала с Радостин Василев, лидерът на ИТН, зяви: "Нямам запис от дома на Радостин Василев. Тогава тези хора бяха част от ИТН, но те, като хора, които имат други идеи или намерения, са предприели друг път в живота."

"Аз имам огромен опит и рядко ми е увисвала мандибулата. Това е единят от случаите - когато Кирил Петков по телевизията съобщи, че съм му се обадил и съм го попитал: "Къде е моят милиард". Това е абсолютна лъжа. Защо лъже така човек, който е бил министър-председател, не знам. Само мога да кажа, че когато беше министър-председател, той също лъжеше", обясни лидерът на ИТН."Аз съдя Кирил Петков. На 21 април е първото дело. Съдя го за това, че той обявява глупости и лъжи, че съм мафиот, за "Капитан Андреево", обяви Трифонов и добави, че не знае него кой го съди.

"Човек, който е стрешил, е достойно да каже: "Аз сгреших". Аз смятам, че промяната в резултатите на ИТН е свързана с неудовлетворени очаквания на хората към нас", заяви той и обясни, че една от причината е факта, че "Има такъв народ" не са успели да съставят правителство. "Хората явно са разочаровани."
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега