Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тръмп: Ако не бъда избран, това ще бъде касапница за САЩ

Тръмп: Ако не бъда избран, това ще бъде касапница за САЩ

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, кандидат на републиканците за американските избори през ноември, представи предстоящия вот като повратна точка в историята на страната

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, кандидат на републиканците за американските избори през ноември, представи предстоящия вот като повратна точка в историята на страната, и заяви, че ще настъпи „касапница“ за икономиката на Съединените щати, ако не бъде предпочетен пред сегашния държавен глава демократ Джо Байдън, предаде Франс прес.

„5 ноември ще бъде най-важната дата в историята на нашата страна“, заяви Тръмп по време на среща на Републиканската партия във Вандалия, щата Охайо. Това стана четири дни след като Тръмп получи номинацията на републиканците, така както Байдън получи тази на демократите.Описвайки победата си на първичните избори на републиканците като „най-бързата досега“, Тръмп отбеляза, че това удължава и чакането от повече от седем месеца преди реванша през ноември."Цяла вечност е, когато начело на държавата има некомпетентни хора, които я водят към крах“, каза Тръмп.

„Ако не бъда избран, това ще бъде касапница за страната“, каза кандидатът на американските републиканци, имайки предвид влошаване на икономическата ситуация в САЩ. Той изрази съжаление за заплахите над американската автомобилна индустрия, която според него ще бъде „последна грижа“ за Байдън, ако бъде преизбран.

Реваншът след резултата на изборите през 2020 г. изглежда не буди ентусиазъм, особено поради напредналата възраст на двамата кандидати: 81-годишният Джо Байдън и 77-годишният Доналд Тръмп. Но двубоят обещава да бъде особено язвителен, изпъстрен от атаки срещу физическата им форма и когнитивните им способности, отбелязва АФП.

Източник: БТА
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега