Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тържествена церемония за празника на полицията в Бургас

Тържествена церемония за празника на полицията в Бургас

Тържествена церемония по поднасяне на венци и цветя за отбелязване Професионалния празник на служителите на реда – 8-ми ноември, бе проведена днес пред паметника на загиналите при изпълнение на служебния си дълг полицаи, разположен пред сградата на ОДМВР - Бургас.

Тържествена церемония по поднасяне на венци и цветя за отбелязване Професионалния празник на служителите на реда – 8-ми ноември, бе проведена днес пред паметника на загиналите при изпълнение на служебния си дълг полицаи, разположен пред сградата на ОДМВР - Бургас.

В церемонията освен ръководството на Областната полицейска дирекция участваха зам.- областният управител – Евгени Врабчев, Началникът на Регионална дирекция „Гранична полиция” – Бургас – комисар Антон Мирков и бургаски магистрати. В свое обръщение по случай празника директорът на ОДМВР – Бургас – комисар Милен Димитров изрично благодари на полицейските служители, на чиито плещи лежи нелеката задача по подсигуряване на реда и спокойствието в страната, както и гарантирането на правата и свободите на гражданите.

Комисар Димитров изрази своето възхищение от отговорността и жертвоготовността, с която служителите на реда изпълняват своя дълг, като наблегна на факта, че приоритет в работата на полицаите е интересът на българските граждани. „Точно тези граждани разчитат полицаите да запазят живота и имуществото им, да бъдат безпристрастни и безкористни съдници на поведението им на пътя, да бъдат навсякъде, където се чувстват незащитени и се нуждаят от тяхната намеса. Като се има предвид, че и аз съм един от Вас” – продължи комисар Димитров – „напълно съзнавам какво е да работиш в системата на МВР. Знам какво означава за съпругите ви, за децата ви, за родителите ви да ви изпращат ежедневно на работа и да чакат да се върнете живи и здрави. Знам обаче и какво е удовлетворението от добре свършената работа, от благодарността в очите на безпомощния човек, потърсил ни за помощ, както и вътрешното задоволство от възтържествуването на справедливостта”.         

Към топлите думи на директора на ОДМВР – Бургас се присъедини и зам.-областният управител – Евгения Врабчев, който поздрави полицейските служители с 8-ми ноември, като им пожела да бъдат здрави и горди, че служат на българския народ!

С поднасянето на цветя и едноминутно мълчание,  зам.-областният управител сведе глава пред подвига на полицаите, изгубили живота си при изпълнение на служебния дълг, като напомни на колегите им, че отговорността българските служители на реда да се ползват от авторитета, който им се полага в обществото, не е само на вътрешното министерство, а на всеки един човек, като част от гражданското общество.         

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега