Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тунел се срути в Япония, най-малко три коли са смазани

Тунел се срути в Япония, най-малко три коли са смазани

Най-малко петима души са заклещени в тунела на магистралата, свързваща Токио с Нагоя, в който се срути участък от 100 метра, предаде Франс прес, като се позова на японската полиция.

Най-малко петима души са заклещени в тунела на магистралата, свързваща Токио с Нагоя, в който се срути участък от 100 метра, предаде Франс прес, като се позова на японската полиция. Според данни на полицията трима са ранените, а най-малко три коли са смазани в тунела. В момента на трагедията в тунела са се движили около 25 коли, посочва Асошиейтед прес. 

Спасителните екипи са затруднени от гъстия дим от пожара, избухнал след срутването в тунела, както и от това, че тунелът е много дълъг /4,3 километра/. Причините за срутването в магистралния тунел все още са неизвестни. В момента спасителните операции за изваждането на водачите и пътниците в заклещените автомобили в тунела на магистралата бяха прекъснати заради риск от ново срутване в съоръжението.

По последни данни на правителствени източници седем души се водят за изчезнали при рухването на част от свода на тунела Сасаго. Според пожарникарите две коли са били затиснати от бетонни блокове, а трета кола се е подпалила. Японски медии съобщиха, че срутването е засегнало 100-метров участък в тунела, след което е избухнал пожар. Засегнатият участък се намирал почти в средата на тунела, чиято вентилационна система не работела добре и не се виждало нищо на повече от метър.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега