Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Туристическа борса "Вашата ваканция" във Флората в четвъртък и петък

Туристическа борса "Вашата ваканция" във Флората в четвъртък и петък

Акцентът на туристическия форум тази година е ролята на общините в развитието на туристическия продукт, възможностите за вътрешен туризъм, кадрите в туризма.

Тази седмица Флората ще бъде домакин на 15-ото издание на туристическа борса "Вашата ваканция". Изложението ще се проведе в експоцентъра в Морската градина в четвъртък и петък (20 и 21 април), информират от пресцентъра на Общината.

Акцентът на туристическия форум тази година е ролята на общините в развитието на туристическия продукт, възможностите за вътрешен туризъм, кадрите в туризма. Участниците в изложението ще представят възможности за масов, селски, екологичен, планински, приключенски и културно-познавателен туризъм.

Новите туристически обекти и маршрути ще бъдат представени в Бургас както на туристическите фирми, така и на гражданите и гостите на града, които търсят почивки в страната. Своите маршрути за учебни екскурзии и зелени училища могат да направят и учебните заведения.

Съпътстващата програма на Туристическа борса "Вашата ваканция" в Бургас ще следва основната идея - промотиране на възможностите за туризъм в България. Акцент ще бъде поставен върху туристическите обекти в община Бургас. Презентации ще направят още общините Стара Загора, Ловеч и Приморско.

Туристическа борса "Вашата ваканция" се организира от Бургаска регионална туристическа асоциация, под патронажа на Министерство на туризма, Областен управител на Област Бургас и Община Бургас.

Ето я и съпътстващата програма:

20 април /четвъртък/

11:00-11:30 ч.: Тържествено откриване;

11:30-11:45 ч.: Представяне на Камерен оркестър при Национално училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров" - град Бургас с диригент Петя Тончева

12:00-13:00 ч.: Презентация на Община Стара Загора

Стара Загора отбелязва 140 години от паметната битка за защитата на града през Руско-турската освободителна война -  19/31.07.1877 г. (представяне на събитията посветени на честването)

13:00-14:30 ч.: Кръгла маса на тема "Кадрите в туризма като фактор за качествени туристически услуги и продукти" - организатор Областна администрация - Бургас

15:00-16:00 ч.: "Роля на общините в развитието на туризма" - презентации и дискусия:

- Община Ловеч;

- Община Приморско;

- "Открий Странджа - пеша, на колело или по вода" - презентация на СНЦ "Зелена Странджа".

21 април /петък/

10:00-11:00 ч.: Презентация на Община Бургас

17:00-18:00 ч.: Закриване на Петнадесета Туристическа борса "Вашата ваканция - 2017" гр. Бургас

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега