Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Туристически автобус ще вози до забележителностите на Поморие

Туристически автобус ще вози до забележителностите на Поморие

Нов, открит туристически автобус ще вози жителите и гостите на Поморие, по определен маршрут, до забележителностите на града.

Нов, открит туристически автобус ще вози жителите и гостите на Поморие, по определен маршрут, до забележителностите на града. Новата атракция за Поморие е част от проекта на Общината – “Поморие – туристическа  атракция – град  на солта, древна  история и традиции” с договор № BG161PO001/3.1-03/2010/006 , който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма Регионално развитие 2007-2013г.

След предложение на Управляващия орган, срокът за изпълнението му е удължен до 23 ноември 2013г. В момента тече процедурата за избор на изпълнител за доставката на автобуса. Всички строително-ремонтни дейности по проекта са вече завършени. Изграждането на пътния участък по улица „Солна”, от светофара до ул. „Емона” (бл. 25), който значително улеснява движението на автомобилите, също е част от проекта и е финансиран по ОП „Регионално развитие 2007 – 2013 година”.

С европейски средства се благоустрои районът около и в музея. Цялостният ремонт на музейните сгради, фасадното осветление и запазеният автентичен вид на беседката, алеите и солниците, са част от основните дейности по проекта, чиято стойност е в размер на 1 887 704 лв. Заедно с туристическия автобус ще бъдат доставени мултимедийно оборудване, бариери и стационарни бинокли за наблюдение на езерото.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега