Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тъжна вест! Напусна ни журналистката Нери Терзиева

Тъжна вест! Напусна ни журналистката Нери Терзиева

Нери Терзиева никога не изостави убежденията си, честността и обективността бяха водещи принципи в нейната работа. Тя посвети житейския и професионалния си път на защитата на справедливостта и на редица обществено значими каузи.

„Почивай в мир, Нери! Завинаги ще останеш в сърцата ни!", така близки приятели на Нери Терзиева реагираха на новината за смъртта й. Известната журналистка си отиде в сряда през нощта в пловдивска болница на 70 години. В продължение на години тя беше продуцент и водещ на “По света и у нас” и програмен директор в Българската национална телевизия.

„Нери Терзиева никога не изостави убежденията си, честността и обективността бяха водещи принципи в нейната работа. Тя посвети житейския и професионалния си път на защитата на справедливостта и на редица обществено значими каузи. С безспорния си авторитет не се колебаеше да застава на страната на истината и да се бори за нея“, изрази своите съболезнования към близките и семейството на журналистката президентът Румен Радев.  

„Нейният професионализъм и достойнство ще останат пример не само за многобройните й възпитаници, но и за журналистическата гилдия. С тях тя оставя значима следа в българската журналистика и в цялото ни общество“, подчертава още държавният глава.

Екипът на "PoligrafF" изказва искрени съболезнования на семейството и приятелите на Нери. Поклон пред паметта ѝ! 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега