Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Убиецът от Тулуза е задържан?

Убиецът от Тулуза е задържан?

Стрелецът от Тулуза Мохамед Мера, заподозрян за убийствата на седем души, сред които три деца, е бил задържан, съобщи френската новинарска телевизия BFMTV. Малко по-късно новината бе опровергана от вътрешния министър Клод Геан пред Франс прес.

Стрелецът от Тулуза Мохамед Мера, заподозрян за убийствата на седем души, сред които три деца, е бил задържан, съобщи френската новинарска телевизия BFMTV. Малко по-късно новината бе опровергана от вътрешния министър Клод Геан пред Франс прес.

В района на обсадената сграда, в която се намира заподозрения, се провежда операция на специалното подразделение RAID на френската полиция.  В момента държавният глава на Франция се намира в близост до обсадената жилищна сграда. Френски медии съобщават за експлозиви, открити в автомобил, собственост на брат на Мохамед Мера, който бе задържан по-рано днес. Полицията се опасява, че е възможно сградата, в която се намира Мохамед Мера да е минирана.

Източници,  близки до разследването съобщават, че по време на преговорите за неговото предаване, Мохамед Мера е заявил, че е подготвял ново покушение срещу военен в Тулуза днес.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега