Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Убийството на хубавата Мария заради ревността на друга жена

Убийството на хубавата Мария заради ревността на друга жена

Убийството на Мария Златанова, която бе зверски заклана в Слънчев бряг в нощта срещу понеделник, е заради ревността на сегашната приятелка на обвиняемия Михаил Менашки.

Убийството на Мария Златанова, която бе зверски заклана в Слънчев бряг в нощта срещу понеделник, е заради ревността на сегашната приятелка на обвиняемия Михаил Менашки. Около това се въртят показанията на Михаил, каза съдията по делото Пламен Синков.

Маргарита Митева, новата изгора на Менашки, постоянно му натяквала, че той трябва да спре да се занимава с Мария. Пред разследващите тя е обяснила, че е много ревнива, но не предполагала, че партньорът й ще доказва любовта си с убийство. „Мислех, че най-много ще я набие, не повече”, това бил коментарът на Маргарита.  

Днес за първи път съдът трябваше да се произнесе за мярката за неотклонение на Менашки. Самият Михаил обяви, че не е извършил убийството, не познава Мария и никога не е имал нищо общо с нея.   Според прокуратурата обаче, събраните доказателства са достатъчни, за да бъде Менашки оставен задълго в ареста.

Освен че е убил Мария, е ранил друго лице, притежавал е незаконно оръжие, а преди това е уволнен от полицията за разпространение на фалшиви винетки. Прокуратурата е категорична, че именно Менашки е убиецът на Мария и трябва да остане в ареста, за да не се укрие.

Днес съдът постанови постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража", въпреки призивите от адвокат Кацарски, че няма неопровержими доказателства, че клиента му е виновен. ДНК експертизата е показала, че по една от тениските на Михаил е открита кръв от убитата жена и младия й приятел.

Разследването все още тече, като се преглеждат и видеозаписи. Ножът, с който е било извършено убийството също се проверява. По информацията на Михаил той е бил на Маргарита, като тя го използвала за защита от нападатели. Смятала, че ще я нападнат, защото била известна.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега