Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Участвайте в щафетната опознавателна разходка „Различният Бургас“

Участвайте в щафетната опознавателна разходка „Различният Бургас“

Броени дни преди най-бургаския и обичан празник – Никулден, учениците от СУ „Епископ Константин Преславски” ще влязат в ролята на екскурзоводи, заедно с техния преподавател по теория и практика на „Екскурзоводско обслужване“ Николина Димитрова.

Колко добре познаваме едни от най-емблематичните места и символи в Бургас и каква е тяхната история?

Ако искате да обогатите познанията си и да се насладите на приятна и интересна разходка – заповядайте на 2 декември (събота), от 11.00 ч., на сборен пункт при Часовника. Броени дни преди най-бургаския и обичан празник – Никулден, учениците от СУ „Епископ Константин Преславски” ще влязат в ролята на екскурзоводи, заедно с техния преподавател по теория и практика на „Екскурзоводско обслужване“ Николина Димитрова. Те бяха част и от проведения тематичен Зелен уикенд през май месец тази година, когато изненадаха жители и гости на града с опознавателен тур на екотематика.

Заедно ще се разходим из улиците на Бургас и ще надникнем заедно в архитектурното и културно минало. От Часовника в центъра на града ще се отправим към "Кулата на Фаропазача", ще разберем каква история крие сградата на КЦ „Морско казино“, защо любимото ни море се нарича „Черно“, каква градска легенда се свързва с Грамофона.

Това няма да са всички интересни моменти и локации, които са ни подготвили младите екскурзоводи. Те ще проведат тура на щафетен принцип, като във всеки един момент от 11.00 до 13.00 ч. на Часовника двойка ученици ще очакват всички желаещи, които след това ще продължат по маршрута, подготвен от екипа.

Опознавателният тур ще бъде безплатен за всички желаещи, като не е необходимо предварително записване. Нека заедно разгледаме различния Бургас!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега