Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вижте окончателните правила за посещение на паркове, градини и плажа в Бургас

Вижте окончателните правила за посещение на паркове, градини и плажа в Бургас

Всеки, който не спазва тези изисквания, ще бъде глобен от Полицията и РЗИ.

В изпълнение на заповедта на здравния министър, в Бургас разходките впаркове и градини са позволени за деца с родителите им, бременни жени, единичноспортуващи и собственици на домашни кучета. 

За целта в най-посещаваните градски паркове - Морска градина,"Изгрев", "Славейков", Борисова градина, "Меденрудник" и парк „Езеро“, се разчертават стрелки върху асфалта. Те са самопри входовете/изходите, не по вътрешните алеи. Стрелките не са изпълнени снай-трайната боя, защото всички се надяваме това положение да е временно. Акосе заличат на някое място, те ще бъдат подновени. 

Тесните входове/изходи на парковете са маркирани за еднопосочно движение- за влизане или за излизане. На широките места движението може да едвупосочно, например - при входа на Морската градина до Гъбката или доПантеона. Всичко това се отбелязва със съответните стрелки върху асфалта.Разчертава се цялата Морска градина, не само Историческото ядро. 

 Родителите с деца и бременните жени могат да използват парковете, както иприлежащата на Морската градина плажна ивица, между 9:30 и 18:30 ч., а единичноспортуващи и собственици на кучета – до 9:30 и след 18:30 ч. Препоръчителнатавъзраст на децата е до 12 г.Задължително е спазването на дистанция от минимум 2,5 м. и носенето напредпазни маски. 

Забранява се сядането на пейки или в зелени площи, както и употребатана алкохол. Все още не е разрешено използването на спортни и детски площадки исъоръжения. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега