Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ученически благотворителен волейбол събра над 2 500 лева за бургаско момче

Ученически благотворителен волейбол събра над 2 500 лева за бургаско момче

Възпитаниците на четири бургаски училища се включиха в благотворителен мач по волейбол, обединени от желанието си да помогнат на младата спортна надежда на Бургас – Станислав Василев. Младежите успяха да съберат над 2 500 лева, около половината от които дадоха от ГЧЕ „Васил Левски“ Бургас.

Възпитаниците начетири бургаски училища се включиха в благотворителен мач по волейбол,обединени от желанието си да помогнат на младата спортна надежда на Бургас –Станислав Василев. Младежите успяха да съберат над 2 500 лева, околополовината от които дадоха от ГЧЕ „Васил Левски“ Бургас.

Станислав евъзпитаник на Механотехникума в Бургас и играе в хандбалния клуб „Албатрос“.Тази година, обаче, 17-годишното момче се срещна с тежка онкологична диагноза,с която се бори и в момента. Събраните от учениците пари ще отидат запоследната химиотерапия на болното момче, разказа за "PoligrafF" Венислав Емилов от "Bulgarian revolution".

В благотворителнияволейболен мач под мотото „В подкрепа на Станислав“ се включиха ученици отМеханотехниума, ГЧЕ „Васил Левски“, ГПАЕ „Гео Милев“ и СОУ „Св. Св. Кирил иМетодий“, мажоретнитесъстави на ГЧЕ и ГПАЕ, кактои силовите акробати Стефан Скробанскии Ангел Доганов, както и десетки зрители, препълнили трибуните по време на мача.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега