Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Държавните стопанства стартираха кампанията "Купи жива елха, помогни на дете!"

Държавните стопанства стартираха кампанията "Купи жива елха, помогни на дете!"

За тазгодишната кампания са предвидени 3000 дръвчета. Цената на дръвчетата е между 25 и 30 лева, в зависимост от характеристиките и вида им. По 5 лева от всяка продажба ще отиват за деца, диагностицирани с аутизъм.

Днес Държавните горски предприятия дадоха началото на кампанията „Купи жива елхичка, помогни на дете!“. Тя е организирана от Министерството на земеделието и храните и има благотворителна кауза - в помощ на деца с аутизъм.

От днес до 15-и декември всеки може да си закупи жива елхичка в саксия от сградите на Държавните горски стопанства в областите Враца, Монтана, Велико Търново, Габрово, Варна, Шумен, Благоевград, Пловдив, Сливен, Бургас, Кърджали, Ямбол, Смолян, Търговище, Кюстендил, Добрич, Стара Загора.

В София дръвчетата от кампанията ще се продават на тротоарното пространство пред сградата на Министерство на земеделието и храните в часовете от 14:00 до 19:00 часа. На 13-ти декември, неделя, местата за продажба ще са отворени от 10:00 до 18:00 часа.

За тазгодишната кампания са предвидени 3000 дръвчета. Цената на дръвчетата е между 25 и 30 лева, в зависимост от характеристиките и вида им. По 5 лева от всяка продажба ще отиват за деца, диагностицирани с аутизъм.

Адресът на Стопанството в Бургас е ул.”Иван Шишман” №8. Жителите на Сливен могат да открият благотворителни елхички на ул. „Орешак” № 15 А, в Ямбол дръвчета ще се продават на ул. “ В. Караьозов “11, а в Стара Загора - на ул.”12-ти пехотен полк” №22. Пълният списък с адресите можете да откриете на страницата на МЗХ.

Инициативата „Купи жива елхичка, помогни на дете!“ е подкрепена от редица популярни българи - Део, Поли Генова, Георги Мамалев, Петър Стойчев и Калин Сърменов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега