Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ученици от музикалното подаряват на бургазлии "Любов по ноти"

Ученици от музикалното подаряват на бургазлии "Любов по ноти"

Ученици от Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров” - Бургас ще подарят на бургазлии "Любов по ноти" по случай празника на влюбените - Свети Валентин. Музикалният спектакъл ще се състои този петък - 12-и февруари.

Ученици от Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров” - Бургас  ще подарят на бургазлии "Любов по ноти" по случай празника на влюбените - Свети Валентин. Музикалният спектакъл ще се състои този петък - 12-и февруари, от 19:30 часа в популярен бургаски бар на ул. "Климент Охридски" №2. Партньори на Музикалното училище са "All the Jazz".

В петък, вокалните педагози -джаз-певицата Мишел Дийн и поп-певицата Соня Пулева ще представят своя нов проект, в който участиеще вземат  ученици от класовете по  „Поп и джаз пеене” и „Актьорско майсторство”с преподаватели Милена Добрева, Анета Данаилова, Георги Минков и Невена Цанева.

На 12 февруари романтиката и нежността ще оживеят с красивитемелодии за любовта. Публиката ще се наслади на някои от вечните песни, посветени на най-красивото чувство, като: "Светът е за двама", "Старата любов", "Вleeding love", "Hurt", "Oneand only", "You are the sunshine of my life", "Веd ofroses", "Just the way you are" и много други.

В този музикален спектакъл участие ще вземат Йоана Петрова,Габриела Димитрова, Неделина Захариева, Ивана Василева, Каля Коева, ВероникаГрозева, Маноела Георгиева, Кристина Станкова, Аманда Вагенщайн, Ксения Гребен,Росица Перева, Богомила Цекова, Михаела Тончева, Мирослава Пейчева, ЙоанаСтоянова, Маломир Ингилизов, Боил Каранейчев и Станислав Сталев.

А за да бъде приказката за любовтаи щастието, за усмивката и мечтите истинска в нея ще се  включат и актьорите Натали Геврен и Стоян Величков.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега