Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ученици от ОУ "Братя Миладинови" ще посрещнат гости от Турция

Ученици от ОУ "Братя Миладинови" ще посрещнат гости от Турция

Деца от ОУ „Братя Миладинови” Бургас ще посрещнат днес свои връстници от турския град Узункопру. Домакините ще покажат на своите гости изложба от изработените от тях предмети на приложните изкуства-кукли, пана, батик.

Деца от ОУ „Братя Миладинови” Бургас ще посрещнат днес свои връстници от турския град Узункопру.Домакините ще покажат на своите гости изложба отизработените от тях предмети на приложните изкуства-кукли, пана, батик.

Приятелите от двете страни заедно ще посетятблизките градове Несебър и Созопол, ще направят кратко морско пътешествие доостров "Св. Анастасия" и ще разгледат древния град Акве калиде Термополис крайквартал „Ветрен”.

В края на своето посещение в Бургас  / от 28 до 31май/ турските деца от ОУ “Кадри Паша“ –гр.Узункопру ще присъстват на закриванетона учебната година за начален етап  вОУ “Братя Миладинови“.

Гостите пристигат на посещение в рамките на проекта“Българо-Турскидетски мост за възраждане на традициите“.Участниците в проекта от ОУ“Братя Миладинови“ снетърпение очакват своите нови приятели, за да ги разведат из своето училище ида им покажат новоизградения със средства по проекта кабинет за приложнидейности. В края на „Големия финал” ще бъде направенаравносметка за свършената работа в проектния период, за това, което децата санаучили взаимно едни от други, за сближаването и опознаването напредставителите от двата трансгранични района.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега