Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ученици сами боядисаха оградата на училището си

Ученици сами боядисаха оградата на училището си

В работата, осъществена под ръководството на екипи от учители от различни предметни области, се включиха учениците от четири випуска на гимназията.

Ученици от НЕГ „Гьоте“ сами боядисаха оградата на училището си. Това се случи в рамките на проектна седмица в учебното заведение, в която бяха разработени и представени 17 проекта. В работата, осъществена под ръководството на екипи от учители от различни предметни области, се включиха учениците от четири випуска на гимназията. Децата имаха възможност не само да приложат на практика придобитите в учебните часове знания, но и да развият умението си за екипна работа, адаптивност, креативност и проява на емпатия.

Основна цел на единия от проектите, с ръководители г-н Петко Георгиев и Жени Чора, бе съставяне на бизнес план, финансиране и боядисване на училищната ограда, намираща се до новата спортна площадка, изградена с финансиране по Програмата за изграждане и основен ремонт на спортни площадки в държавните и общинските училища със съдействието на Община Бургас.

Учениците изготвиха финансов план, създадоха маркетингова кампания и набраха средства чрез провеждането на базар, със средствата от който се снабдиха с необходимите материали. Част от средствата, събрани на базара, бяха дарени за благотворителност – закупуване на лекарство на болно дете.

Чрез ентусиазма и екипната работа на учениците не само се реализира целта на проекта, но се подобри и материалната база на училището – районът около новата спортна площадка, изградена със съдействието на Община Бургас.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега