Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Удължават Извънредната епидемична обстановка до 15 юли

Удължават Извънредната епидемична обстановка до 15 юли

За момента не се предвижда въвеждането на нови строги ограничителни мерки, продължават да действат досегашните заповеди на здравния министър Кирил Ананиев.

Удължават извънредната епидемична обстановка до 15 юли. За момента не се предвижда въвеждането на нови строги ограничителни мерки, продължават да действат досегашните заповеди на здравния министър Кирил Ананиев. Това решение взе днес Министерски съвет.

"Среднодневното ниво на положителност на лабораторните изследвания през първите две седмици след 26 май е било 2.43%, докато сега е 4.4%. Това показва, че имаме повишаване на интензивността на епидемичния процес. За съжаление имаме увеличение и на заразените медицински служители, които към днешна дата са 371", обясни Ананиев. Той изтъкна, че Covid-19 все още е сравнително непознат вирус, с непознат произход. Към момента няма данни за изграждане на траен имунитет, не разполагаме с ваксина или доказано лечение, а заболяването нерядко преминава и безсимптомно, допълни здравният министър.

"В момента целият свят работи на проба-грешка. Никой не знае кое е правилното. Натрупа се огромно напрежение сред българите заради социалната изолация и затова отворихме поетапно всичко. Помолихме само за едно - отговорност. Защото демокрацията е за дисциплинираните. Явно това не се оцени и сега имаме ръст на заразените. За щастие, и оздравелите са все повече и повече", коментира пред медиите премиерът Бойко Борисов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега