Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Уебър сложи край на серията от спечелени полпозишъни на Фетел

Уебър сложи край на серията от спечелени полпозишъни на Фетел

Марк Уебър сложи край на серията от спечелени полпозишъни на съотборника си в Ред Бул Себастиян Фетел, като спечели квалификацията за място в Гран При на Каталуния.

Марк Уебър сложи край на серията от спечелени полпозишъни на съотборника си в Ред Бул Себастиян Фетел, като спечели квалификацията за място в Гран При на Каталуния. Лидерът в генералното класиране при пилотите Фетел, който доминираше от началото на годината във всички квалификации, имаше проблеми със системата КЕRS в началото на квалификацията. В последната част записа 1:21,181 минути преди Уебър да го победи с 1:20,981 минути.

Подобно на предишната квалификация и двамата направиха бързите си обиколки няколко минути преди края, след което спокойно се прибраха в бокса.Трето време даде Люис Хамилтън,  докато Фернандо Алонсо с Ферари даде най-добрия си резултат през сезона, нареждайки се до пилота на Макларън на втора редица. Досега във всички квалификации испанецът заемаше пето място. Този път с тази позиция трябваше да се задоволи Дженсън Бътън. Съотборникът му Фелипе Маса обаче е едва осми с второто "Ферари" на 0,9 секунди разлика.

Виталий Петров беше впечатляващо бърз с "Рено" и ще допълни третата редица като шести в класирането. Той изпревари с малко Нико Розберг с "Мерцедес". Михаел Шумахер пък реши да не записва нито една обиколка, което му дава предимство в стратегията с гумите в утрешното състезание. Това обаче го остави на 10-та позиция.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега