Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Утре откриват Младежкия международен център в "Меден рудник"

Утре откриват Младежкия международен център в "Меден рудник"

Денят ще е вълнуващ и изпълнен със събития.

Дългоочакваната церемония по откриване на Младежкия международен център в ж.к. „Меден рудник“ ще се случи на 19 декември, вторник, от 14.00 часа. На събитието ще присъстват кметът Димитър Николов, партньорите по проекта от Исландия и представители на Програмния оператор от Министерството на образованието и науката.

Гости на церемонията ще бъдат още официални лица от местни и държавни институции от Враца, Перник, Добрич, Стара Загора, Монтана и Габрово, където има изградени или в процес на изграждане младежки центрове по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“.

Денят ще е вълнуващ и изпълнен със събития. Преди официалното откриване от 11.00 часа ще се проведе Национална конференция, в която ще бъдат дискутирани перспективите и предизвикателствата пред младежките центрове в България.

В 15.00 часа в отворените пространства на Центъра ще има изложение на местни организации, ученически и студентски съвети, които ще презентират своята дейност.

Пикът на празненството ще бъде концертът на тийн идолите Атанас Колев и Боро Първи, който ще започне в 17.30 часа с изпълнения на местни изпълнители и танцови формации, сред които „Black Style“, ДЮН, Танцово студио 29, „Countdown“, Паола Йорданов, Жаклин Костадинова, Александра Иванова и Ния Стоянова.

С откриването на Центъра младежката общност в Бургас най-после ще има свое място, където да случва мечти, събития и проекти. С реализирането на този важен за града проект ще се създадат условия за развитие на неформално образование и партньорства в различни професионални сектори, а наличието на леглова база е предпоставка и за осъществяването на национални и международни младежки обмени. 




ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега