Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: В парламента трябва да се говори, а не да се блокира говоренето

Борисов: В парламента трябва да се говори, а не да се блокира говоренето

Борисов определи действията за преместване и разрушаване, свързани с Паметника на съветската армия, като "глупост".

"Oще преди 3 години предупредих... Когато вдигнеш юмруците и тръгнеш срещу редовно избрано правителство, резултатът е тук в залата". Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод на днешните сблъсъци в Народно събрание. 

"Българинът много добре е казал: Който сее ветрове, накрая жъне бури", отбеляза Борисов. Според него нито едно от действията по премахването на Паметника на съветската армия, не е направено както трябва. Борисов ги определи, като глупост, а ответната реакция в парламента днес, също толкова неадекватна и обидна. 

"В същото време, ние имахме и повод за радост. Гласувахме точката, която, нали всички говорим, че искаме да сме в Шенген. Падането на таксата в двата закона - 20 лева, е чаканият сигнал, и сега ще говоря и с колегите. И в Австрия, и в Унгария, да спрем по тази тема за Шенген, особено с Унгария, която Виктор Орбан я постави като задължително, нали така? Днес, ние успяхме да гласуваме", заяви лидерът на ГЕРБ.

Борисов акцентира върху темите за 7-ми и 8-ми блок на АЕЦ "Козлодуй", парите за НЗОК, и апелира колегите си да спрат да се обиждат, да се дърпат, да си правят номера, за да довършат тези толкова важни за хората дейности.

"Думата "парламент" означава да се говори, а не да се блокира говоренето'. Така лидерът на ГЕРБ коментира случилото се в пленарна зала по-рано днес.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега