Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Уволниха шефовете на БДЖ и на Летище София

Уволниха шефовете на БДЖ и на Летище София

Изпълнителните директори на "Български държавни железници" и на Летище София - съответно Пенчо Попов и Асен Танчев, са освободени от ръководните постовете, които заемат.

Изпълнителните директори на "Български държавни железници" и на Летище София - съответно Пенчо Попов и Асен Танчев, са освободени от ръководните постовете, които заемат. Новият директор на БДЖ е Йордан Недев, а наследник на Танчев като директор на столичното летище ще е Веселин Пейков, съобщиха от пресцентъра на транспортното министерство.

Смяната на изпълнителния директор на БДЖ Пенчо Попов е с цел подобряване на качеството на обслужване на пътниците, постигане на по-високи икономически резултати и ускоряване на реформите в областта на железопътния транспорт, заявява министър Ивайло Московски.  

Новият шеф - Йордан Недев, е завършил икономика в СУ "Св. Климент Охридски" и магистратура по финанси в Лондън Бизнес Скуул (London Business School). От 2005 г. досега е работил като управляващ партньор по корпоративни финанси в "Партньори ММД". От 2004 г. до 2005 г. е бил изпълнителен директор на "СИИ Секюритиз" АД, а година преди това е бил изпълнителен директор на "Инвестор.БГ". През 2003 г. е бил финансов директор на "СЕП-България". Владее английски, испански и руски език.

Основният приоритет на новия изпълнителен директор на летище София - Веселин Пейков, ще бъде прилагането на нови механизми в управлението на летището, което да доведе до оптимизиране на работата и по-високи финансови резултати. Пейков е магистър по гражданско инженерство от института за инженери в гражданската авиация в Киев, Украйна. Веднага след завършването си през 1994 г. започва работа на летище София, като до момента е заемал различни позиции на аерогарата. До декември 2010 г. е бил директор "Информационни технологии и поддръжка". Владее английски и руски езици.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега