Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Узаконяват рибарските къщи на "Ченгенето", вилите обаче - не

Узаконяват рибарските къщи на "Ченгенето", вилите обаче - не

До края на годината ще бъде изготвен постоянен регистър на рибарите и те ще имат право за ползване на постройка от нелуксозен тип, за да упражняват дейността си.

До края на годината ще бъде изготвен постоянен регистър на рибарите и те ще имат право за ползване на  постройка от нелуксозен тип, за да упражняват дейността си. Това ще даде възможност рибарските къщи в местността „Ченгене скеле” край Бургас да бъдат узаконени, но в същото време няма да облагодетелства хората, който не са рибари, а имат там вили. Това обяви на пресконференция в Бургас народният представител Димчо Михалевски.      

Той засегна проблемът с регламентирането на понятието „дребно мащабен риболов”.  Михалевски заяви още, че чрез промяна на наредби в Закона за рибарство и аквакултури, ще бъде строго регламентирано в кои точно случаи става дума за такъв риболов и така рибарите ще бъдат освободени от задължението да ползват касови апарати.

Депутатът каза още, че е против идеята ловно стопанство „Ропотамо” край Приморско да бъде отдадено на концесия. И припомни, че стопанството отчитало годишна печалба от 250 - 300 000 лв. и държавата може да печели от него, вместо да го дава на концесия за 15 години с приход от 2 млн. и 500 хил.лв.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега