Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В Бургас „отваря врати“ ново и по-нестандартно училище – пясъчно и на открито

В Бургас „отваря врати“ ново и по-нестандартно училище – пясъчно и на открито

Ще се изучава един-единствен предмет, а именно „Пясъчна скулптура“ или „Как да се научим да правим скулптури от пясък“ в реална среда.

Негов дом ще бъде морският бряг, а стените на класните му стаи ще са направени от слънце и морски бриз. Ще се изучава един-единствен предмет, а именно „Пясъчна скулптура“ или „Как да се научим да правим скулптури от пясък“ в реална среда. „Бургаско пясъчно училище“ (Burgas Sand School), както Пол и Реми избраха да кръстят инициативата, стартира този уикенд!

Двамата обични виртуози на бургаския морски бряг ще очакват всички ученици с интерес в пясъчното изкуство да се включат във вълнуващото начинание, за да сътворяват заедно както големи, така и по-малки чудновати, хумористични, приказни и образователни скулптури. Часовете ще се провеждат всяка събота и неделя, от 11:00 до 13:00 ч., до 26.11.2023г. включително (с опция да продължат и през зимния сезон, ако времето позволява).

Локацията на „Бургаско пясъчно училище“ е добре позната на всички бургазлии от работата на двамата талантливи творци – на плажа, в района на бар „Бейуоч“, като зоната ще бъде допълнително обозначена с флагчета. Школата е напълно безплатна и осигурява подръчни материали за изработка на фигурите при необходимост, както и много слънчево настроение, усмивки и забавления.

* Тъй като Пол и Реми са англоговорящи, е препоръчително учениците да владеят поне начално ниво на английски език, за да могат да разбират и участват в комуникацията по време на обучението.

* Повече информация за Пол и Реми и тяхното творчество можете да намерите на следните адреси във фейсбук и интернет.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега