Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В Бургас стартира масов футболен турнир за деца

В Бургас стартира масов футболен турнир за деца

Този уикенд в Бургас стартира масов футболен турнир за деца „Мини Шампионска лига”. В него участие ще вземат дарования от детските градини и училищата от началните класове. Всички те са възпитаници на продуктивната школа-ковачница на таланти „Звездичка”.

Този уикенд в Бургас стартира масов футболен турнир за деца „Мини Шампионска лига”. В него участие ще вземат дарования от детските градини и училищата от началните класове. Всички те са възпитаници на продуктивната школа-ковачница на таланти „Звездичка”.  

Близо 1200 момичета и момчета са в трепетно очакване на същинските мачове за разпределение на челните места и излъчване на най-добрите учебни заведения. „Битката” се е пренесла в аванс и сред родителите. Някои от тях са се хванали на бас кои отбори ще продължат напред и кои ще отпаднат в квалификациите.

Индивидуалните призове също действат като магнит за прогнози. Тази събота и неделя са пресявките в сп. зала „Младост” при детските градини. Групите са четири на брой, всяка от шест тима. За големия финал на Никулден - празника на Бургас, ще се класират заелите първи места. Форматът на състезанието е одобрен лично от силния човек в УЕФА в направление „Детско- юношески футбол” Франк Лудолф. Ако няма неотложни ангажименти, подчинения на Мишел Платини е гарантирал, че ще лети до морския град  за да види на живо уменията на малките бургазлии.

На финалите в спортна зала „Бойчо Брънзов” ще присъства почетния президент Анатоли Нанков, който ще бъде в компанията на голаджията на ЦСКА Мишел Платини. Двамата са отлично познати на широката футболна аудитория и присъствието им ще даде допълнителен импулс за себераздаване на техните последователи.

В масовия детски турнир ще гостуват и други авторитети. Каквито награди са предвидени за малките, такива ще получат и учениците в турнира. За да си заслужат купите, медалите, грамотите, предметните награди и лакомствата, учениците от началните класове трябва да положат нужните усилия на игралното поле. Другата събота и неделя в зала „Младост” са квалификациите и финалите в тази възрастова група.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега