Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В Деня на Черно море – пътешествай с кораб до КТК „Ченгене скеле“

В Деня на Черно море – пътешествай с кораб до КТК „Ченгене скеле“

В цената на пътуването за деня е включено и разглеждане на музея с гид, както и тематична беседа, посветена на Черно море, неговите обитатели и опазването му.

31 октомври е Международният ден на Черно море, а какъв по-подходящ начин да го отбележим от морско приключение? Във вторник, от 11.00 ч., можете да се насладите на специално пътешествие с кораб „Анастасия“ до КТК „Ченгене скеле“. Той ще отплава от Магазия 1 към любимата дестинация на бургазлии и гости на града. Есенната ученическа ваканция е чудесен повод да прекарате деня в туристическия комплекс.

В цената на пътуването за деня е включено и разглеждане на музея с гид, както и тематична беседа, посветена на Черно море, неговите обитатели и опазването му.

Разположените в туристическия комплекс експозиционни къщички „Тайфа“, „Бурунтия“ и „Евксински понт“ ви очакват, за да разкрият историята на Черно море, рибарските обичаи и бит на морските вълци.

Посетителите ще имат на разположение два часа и половина, за да разгледат едно от най-атрактивните места в близост до Бургас. Освен музея, ви очакват рибни специалитети по стари рецепти в ресторанта на брега на морето, както и освежаващи напитки в кафенето. Малчуганите могат да се забавляват в просторната детска площадка и да влязат в ролята на изследователи из красивия комплекс.

Направете резервация за своето пътуване на телефон 0882 004 124.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега