Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В ново скандално изказване Тръмп обвини Китай, че са изпуснали вируса от лаборатория

В ново скандално изказване Тръмп обвини Китай, че са изпуснали вируса от лаборатория

Тази теза бе нееднократно отхвърлена от правителствените изследователски и разузнавателни структури на САЩ и от изследователи по света. Поредица от учени и експерти осъществиха изследвания и оповестиха резултати, в които се посочва, че Covid-19 има естествен произход.

Ново скандално изказване на американския президент Доналд Тръмп намери място в световните новинарски потоци. Този път държавният глава на САЩ заяви, че новият коронавирус е резултат от лабораторен експеримент, осъществен в Китай. Според Тръмп, вирусът се изплъзнал от контролираната среда, в резултат на което причинил световна пандемия. Той намекна, че е възможно да се касае за грешка, но можело да става дума и за умишлено деяние.

"Това, което се случи е ужасно, независимо дали те са направили някаква грешка, или всичко е започнало с грешка, последвана от много други такива, или някой е направил нещо нарочно", коментира американският президент, цитиран от Асошиейтед прес. Той открито заяви, че разполага с доказателства, че заразата е тръгнала от лаборатория в Ухан - теза, която бе отхвърлена от правителствените изследователски и разузнавателни структури на САЩ.

Припомняме Ви, че вече поредица от учени и експерти осъществиха изследвания и оповестиха резултати, в които се посочва, че Covid-19 има естествен произход. Спекулациите по темата продължават, но предимно в сферата на конспиративните теории. Тръмп обаче е първият световен лидер, позволил си пряко да обвини Китай за пандемията, при това неведнъж. Често президентът е коментирал, че Китай не са се справили с овладяването на епидемията, което довело до разпространението на вируса в целия свят.

Паралелно с изказването на Тръмп, американското разузнаване също на свой ред обяви, че всички доказателства сочат естествен произход на вируса, който се е адаптирал към заразяване от животински видове върху човешкия организъм.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега