Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В програмата на ГЕРБ: "Меден рудник" с нова инфраструктура

В програмата на ГЕРБ: "Меден рудник" с нова инфраструктура

„В регионалната програма на ГЕРБ развитието на комплекс „Меден рудник” е намерило отделно място и продължава да бъде приоритет за нас, защото това е район с голям потенциал. Той е „град в града”, с 45 000 жители по адресна регистрация, но всъщност са много повече. Сред тях има много млади хора, семейства с деца. Ето защо сме насочили усилията си в посока рехабилитация на уличната мрежа, подземна инфраструктура, облагородяване на комплекса.

„В регионалната програма на ГЕРБ развитието накомплекс „Меден рудник” е намерило отделно място и продължава да бъде приоритетза нас, защото това е район с голям потенциал. Той е „град в града”, с45 000 жители по адресна регистрация, но всъщност са много повече. Средтях има много млади хора, семейства с деца. Ето защо сме насочили усилията си впосока рехабилитация на уличната мрежа, подземна инфраструктура, облагородяванена комплекса.

Бяха реализирани мащабните проекти за пречиствателна станция иВиК мрежа, бургазлии могат да се гордеят с проекта за Интегрирания градскитранспорт. Предстои да бъде изградена нова автогара в най-големия бургаскикомплекс, която ще бъде централна спирка за автобусите от градския транспорт, севропейска визия и удобства за жителите, които ще я ползват. Сред тях ще бъдати бързите автобусни линии, с които ще се стига за 9 минути до центъра на града.Поели сме ангажимент и за доизграждането на храмовия комплекс „Свети НиколайЧудотворец, за който правителството на ГЕРБ многократно е отпускало средства”.

Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева при срещата си на1 октомври, сряда, с жителите на вилна зона „Каменица-Изворите”, разположена внепосредствена близост до к-с „Меден Рудник”. Заедно с териториалният директорМагдалена Манолова, Василева обсъди с местните хора възможностите заподобряване на инфраструктурата в района. Във вилата зона има над 50 постоянноживеещи, а през летните месеци те са значително повече. Хората са сфорирали Сдружениена собствениците, което активно поддържа комуникация с община Бургас иадминистрацията.

„Сами се убедихме в лошото състояние на пътя, койтоотвежда до вилната зона. Общинската администрация работи по този въпрос.Статутът на вилната зона е уреден с ОУП на Общината, който бе разработен иутвърден. На негова база от администрацията бе възложено изработването наопорен план с маркиране на всички имоти и тази процедура е преминала презсъгласуване в РИОСВ-Бургас. Това, което предстои като следващи стъпки, есвързано с урегулиране на уличната мрежа в населеното място или така нареченияплан за улична регулация. Това е фазата, до която е стигнал този процес,свързан с редица тежки процедури. Към ГЕРБ бяха отправени много критики, че„асфалт не се яде”, но ние не смятаме така. Трябва да се продължи сизграждането на нормална инфраструктура, това е част политическа ни програма иние ще продължим да работим в тази посока”, коментира Ивелина Василева. Тя бе категорична, че обликът на Бургас се епроменил коренно през последните 7 години, превръщайки се най-добрия град заживеене.

„Само с изпълними ангажименти и проекти, които могат да бъдатреализирани в конкретни срокове с определени средства, тази положителнатенденция за Бургас може да продължи. ГЕРБ има силата, волята и е готова дапоеме отговорността за стабилизация на страната”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега