Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Валентин Пантов поема Бургаската митница

Валентин Пантов поема Бургаската митница

Дясната ръка на бившия началник на Бургаската митница – Валентин Пантов поема звеното след проведен конкурс за заемане на поста. Георги Горанов, който изпълняваше длъжността до обявяване на резултатит от конкурса, ще остане в ръководството като помощник.

Дясната ръка на бившия началник на Бургаската митница –Валентин Пантов поема звеното след проведен конкурс за заемане на поста. ГеоргиГоранов, който изпълняваше длъжността до обявяване на резултатит от конкурса,ще остане в ръководството като помощник.

Новото началство идва след като директорът на Агенция"Митници" Ваньо Танов уволни началника на бургаската митница ВалериСтефанов и неговия заместник Кирил Динев през април м.г. Причината бяхадосъдебни производства по обвинения, че са създали възможност за безотчетноизлизане на големи количества гориво от Нефтопристанище „Росенец”.

Още 6 митници у нас се сдобиха с ново началство. Митницатавъв Варна се поема от досегашния шеф на пункта на летището в морската столица -Пламен Тодоров. Венелин Апостолов пък ще бъденовият началник на митницата във Видин. Досега Тодоров ръководеше митническияпункт на Пристанище Видин.Бившият началник на Митница Кулата - Павел Геренски пък еновият шеф на митницата в Пловдив.

На чело на митницата в Русе ще застанебившият баскетболен съдия Пламен Минков. Русенският шеф пък отива да оглавизвеното в Свищов. Стефан Стефанов вече официално ешеф на Югозападната митница, след като беше назначен за временно изпълняващдлъжността миналата година.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега