Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Продължава блокадата на границата ни с Турция

Продължава блокадата на границата ни с Турция

Блокадата на границата ни с Турция продължава, съобщи Нова телевизия. Пропускането на товарните автомобили спря заради отказа на южната ни съседка да признава разрешителните за превози.

Блокадата на границата ни с Турция продължава, съобщи Нова телевизия. Пропускането на товарните автомобили спря заради отказа на южната ни съседка да признава разрешителните за превози. Така вече повече от 10 дни огромна част от превозвачите не могат да работят.

Късно снощи при протестиращите пристигнаха и представители на големите фирми в бранша. Те обявиха, че ги подкрепят и от днес ще се включат в блокадата на границата, докато проблемите не се решат.

Стачката ще продължи, докато не се срещнат двете страни и не се реши проблемът, каза за Агенция "Фокус" председателят на Управителния съвет на АЕБТРИ Георги Петърнейчев след срещата с вицепремиера Даниела Бобева.

"Ако до сряда не се седне на масата да се говори, целият бранш застават на границата, с всички автомобили, които са в България, които и без това не работят. Надявам се, че турската страна ще се съгласи на тази среща, защото сега вече са спрени и техните автомобили.До 3 хиляди автомобила се движеха със СЕМТ и правеха по 6 хиляди курса на месец, до 50% от транспорта им работеше. Сега всичко е спряно и никой не може да излезе и да влезе в страната", каза Георги Петърнечйев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега