Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Важен ден за жителите на Каменар

Важен ден за жителите на Каменар

Жителите на селото събраха подписка с желание да станат квартал на Поморие

Важен ден за жителите на Каменар. Днес на общинската сесия в Поморие ще стане ясно дали селото ще стане квартал на града. 

„Очакванията ми са принципала на Община Поморие да гласува „За“ предложението на жителите на Каменар. Това е добро дело. Какви ще бъдат ползите за Поморие не мога да коментирам, но ползите за селото са очевидни. Убедени сме, че така ще имаме повече възможности за използване на Европейските програми, за развитие на инфраструктура, за по-добра канализация, някой ден, дори да не е утре. Но това е пътят на селото. Заради неговата даденост и локация, толкова близо до града. Нашите хора искат живота в селото да се подобри, а той ще се подобри с транспорт, социални придобивки и т.нат“, коментира пред PoligrafF.net Петко Петков, кметски наместник на Каменар. 

„Направихме подписка, на която хората потвърдиха желанието си. Би трябвало да няма проблем, не очаквам да има проблем. Трябваше да се включат минимум 25% от жителите. При нас се подписаха 90 човека, които представляват доста повече от този процент. Градският транспорт и канализацията са основният ни проблем. Евентуално присъединяване към града ще доведе до нови работни места, имаме минерална вода като даденост, която очакваме да развиваме.

Но, всичко това ще стане ако сме част от град Поморие. Чакаме инвеститори, които да открият работни места, да не бягат нашите хора по Слънчев бряг,или в чужбина. Има и много млади хора от Поморие, които искат да живеят в Каменар, но заради неуредения транспорт просто е невъзможно“, добави Петков. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега