Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вдъхновения за практична и красива организация на кухнята

Вдъхновения за практична и красива организация на кухнята

Нека си го признаем - независимо колко обичаме реда и елегантния дизайн, когато става дума за кухнята, най-важна е функционалността. Е, никой не е казал, че кътът за готвене трябва да е или красив, или практичен.

Нека си го признаем - независимо колко обичаме реда и елегантния дизайн, когато става дума за кухнята, най-важна е функционалността. Е, никой не е казал, че кътът за готвене трябва да е или красив, или практичен. Можете да създадете уют и да придадете характер и едновременно с това да направите кухнята по-удобна. Предлагаме Ви няколко такива вдъхновения.

Изберете прозрачни буркани и контейнери за подправките, продуктите и стотиците дребни предмети като щипчици, ластичета и др. Можете да им поставите декоративни етикети.

Стъкленият съд позволява по-лесно и бързо да се ориентирате за съдържанието му, а в същото време превръща рафта в палитра от цветове и форми, която може да изглежда много шик.

Оползотворете стените. Там, където няма шкафове, можете да използвате празното пространство като съчетаете функционалността с декоративната функция.

Дъските за рязане могат да се превърнат в декоративни пана, когато не ги използвате, а закачалката за кърпи, престилки и торби може да бъде и шикозен аксесоар.

Рециклирайте предметите от кухнята, за да им придадете нова функционалност. Дъската за рязане може да побере приборите, или пък да бъде използвана за бърза организация на пликчета с подправки или рецепти с помощта на щипки и лепило.

За по-бърз достъп бъркалките и дървените лъжици могат да излязат от чекмеджето и да намерят нов дом във ваза, буркан, керамичен съд или кошничка.

Можете да подредите ножовете в съд с дървени клечки или ориз, за да стоят изправени в очакване да влязат в употреба.

Плетените кошнички и подноси са елегантен и удобен начин да организирате продуктите, бурканчетата и всички онези предмети, които е по-практично да са Ви под ръка.

В кошници можете да подредите и плодовете, зеленчуците, кърпите и др.

Любимата рецепта за сладкиша на баба Ви или ефектния специалитет от луксозното списание може да стане част от интериора, ако я поставите в рамка. Така хем ще Ви бъде под ръка, хем ще я предпазите от захабяване, хем изглежда шик.

Можете да измайсторите и закачалка за любимите рецепти, списъци за пазар и подправки с помощта на рамка, канап и щипки, дъска за рязане и какви ли не други подръчни материали.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега