Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вечери на руското кино започват днес в Бургас

Вечери на руското кино започват днес в Бургас

През следващите дни на Открита сцена "Охлюва" ще бъдат прожектирани четири филма, като първия ще видим тази вечер, от 21 часа.

И тази година бургазлии и гостите на града ще имат възможността да се потопят в атмосферата на хитовото съвременно руско кино. През следващите дни на Открита сцена "Охлюва" ще бъдат прожектирани четири филма, като първия ще видим тази вечер, от 21 часа.

Вечери на руското кино стартират с лентата "Шпионин", режисирана от Алексей Андрианов. Филмът от 2012-а година е създаден по романа на Борис Акунин "Шпионски роман". Действието се развива през пролетта на 1941-ва година, когато Москва е скована от коварна шпионска война.

От едната страна е тайната операция на Хитлер, целяща заблуда на врага, а от другата - безсилната да се справи с проблема Държавна сигурност на Сталин. Спасители, в крайна сметка, се оказват двама самотни бойци - единият е опитен разузнавач, а другият - млад боксьор. Как ще се сработят те и какво ще се случи, ще разберем тази вечер, от 21 часа, на Открита сцена "Охлюва".

Вечери на руското кино ще продължат и в началото на новата седмица. В понеделник ще гледаме драмата от 2014-а година - "Изпитание", чийто режисьор е Александър Котт. Във вторник ще бъде прожектиран филмът "Шампион". Лентата също е от 2014-а година и е дело на режисьора Дмитрий Дюжев. Последният филм от феста е "Битката за Севастопол". Военната драма от 2015-а година ще гледаме на 3-ти август (сряда).

Вечерите на руското кино, които са с вход свободен, се провеждат със съдействието на Община Бургас, Почетното консулство на Руската федерация в Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега