Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Великобритания разполага с данни, че "Хизбула" седи зад атентата в Бургас

Великобритания разполага с данни, че "Хизбула" седи зад атентата в Бургас

Великобритания има информация, че ”Хизбула” и Иран седят зад атентата срещу израелските туристи на летището в Бургас на 18 юли.

Великобритания има информация, че ”Хизбула” и Иран седят зад атентата срещу израелските туристи на летището в Бургас на 18 юли. Това заяви Бойко Борисов след среща с британския си колега Дейвид Камерън.

Родният ни премиер увери, че засега нашите служби не разполагат с конкретна такава информация. ”Аз помолих Дейвид да ми я предостави ако я има, защото това са пак повтарям тежки обвинения”, обясни Борисов след срещата и допълни, че все още няма конкретна информация кой е извършителят на атаката, въпреки наличието на лице, ДНК-профил и пръстови отпечатъци. ”И никъде по масивите в света не излиза кой е този човек”, обясни Борисов.

Сред темите, обсъдени по време на срещата беше енергийната независимост и диверсификацията на доставките на газ за България. „Страната ни работи активно по реализацията на Южен поток, като през октомври ще бъде готова смесената компания по проекта“, обяви Борисов.

По темата за икономическата ефективност и реалното изпълнение на Набуко, предстоят разговори с председателя на Европейската комисия Жозе Барозу, в които ще участват и българският, и британският министър-председател, стана ясно още след срещата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега